Legislatie

Ordin pentru modificarea Ordinului președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 119/2013 privind aprobarea contribuției pentru cogenerarea de înaltă eficiență și a unor prevederi privind modul de facturare a acesteia.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 11/2016- Ordin pentru aprobarea Standarului de performanta pentru serviciu de distributie a energiei electrice;

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 177/2015- Ordin pentru aprobarea Procedurii privind acordarea despagubirilor clientilor casnici pentru receptoarele electrocasnice deteriorate ca effect al unor supratensiuni accidentale produse din culpa operatorului de retea;

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 176/2015- Ordin pentru aprobarea tarifelor reglementate de energie electrica aplicate de furnizorii e ultima instant clientilor casnici care nu si-au exercitat dreptul de eligibilitate precum si a conditiilor de aplicare a tarifelor reglementate si a tarifelor componenta de piata concurentiala;

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 175/2015-Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea CEZ Distributie-S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 174/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea E.ON Distributie Romania S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 173/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea Filiala de Distributie a Energiei Electrice Electrica Distributie Transilvania Nord S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 172/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea societatea Filiala de Distributie a Energiei Electrice Electrica Distributie Muntenia Nord S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 171/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea Filiala de Distributie a Energiei Electrice Electrica Distributie Transilvania Sud S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 170/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea Enel Distributie Muntenia S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 169/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea Enel Distributie Dobrogea S.A.

Vizualizare PDF

Ordin ANRE 168/2015 – Ordin privind aprobarea tarifelor specific pentru serviciu de distributie a energiei electrice si a pretului pentru energia electrica reactiva, pentru societatea Enel Distributie Banat S.A.

Vizualizare PDF